Företagande

Saken miljövänliga företag ofta glömmer

Att man som företag lägger stort fokus på miljön är inte bara bra utan även modernt.
Nu är det dags att tänka ett steg längre och anlita städfirma Stockholm som är miljövänligt och som bara använder miljövänliga rengöringsmedel.
Oavsett om det är kontorstädning Stockholm eller storstädning Stockholm så är det ett större fokus att man måste se på detaljerna.

Rengöringsmedel idag börjar så smått bli lite mer miljövänliga till privatpersoner men många företag använder väldigt starka koncentrerade medel som inte är bra för naturen.
Rengöringen måste trots detta vara effektiv och prisvärd så det är en balansgång ibland på vad man vill ha och får.

Ett vanligt rengöringsmedel kan utan problem ersättas med ett annat mer miljövänligt rengöringsmedel utan att det blir mer arbete och merkostnader. Idag så anlitar dom flesta företagen städbolag för städningen och det är dags att lägga lite mer krav och önskemål om man vill hålla en vision om  mer miljövänlig verksamhet.

Självklart kan man inte gå helt ut med miljövänliga rengöringsmedel men idag kan man byta ut väldigt mycket mot grönsåpa som är naturligt och som håller bra egenskaper. Grönsåpa kan med fördel användas på dom flesta ytorna och ersätter många olika rengöringsmedel.

 

Vi vill även passa på att göra en shoutout för våra kompisar på lewisborogop.org – en störtskön blogg om företagande och business